Holistisch Energetische Therapie

 
Holistisch energetische therapie houdt in dat ik als therapeut vanuit de waarborgen van pure energie in contact ga met jou als cliënt.
 
Ik sta er voor om dit op zo’n manier te doen dat er voor jou een veilige en oordeel loze omgeving ontstaat waarin jij jouw verhaal en hulpvraag naar voren kan brengen.
 
Ik zie het als mijn taak als energetisch therapeut om de energie te volgen en door middel van reading/healing te kijken wat jou energiesysteem behoeft. Zodat jij voorbij de blokkades verder kan werken aan jou hulpvraag.
 
Jou energiesysteem bepaald het tempo van de behandelingen. Ik ben er om jou te ondersteunen tijdens je proces. Als Holistisch Energetisch Therapeut bewaak ik hierbij zowel jou als mijn energie en ga daarin voor ons beide geen grenzen over.
 
Het behoort niet tot de taken van de therapeut om voor de cliënt stukken te dragen, voor uit te sturen of in te vullen. Ik loop een stuk met je mee, maar alles wat je tijdens onze sessies bereikt, bereik jezelf.
 
Ik wil jou zo begeleiden dat jij zelf bij de sleutel van je blokkade komt.

Het is ons licht niet onze duisternis waar we het meest bang voor zijn - marianne wiliamson

 

Als jij een Energetische behandeling bij mij boekt kun je het volgende verwachten:

Ik maak 1,5 tot 2 uur per sessie voor je vrij. De energie zal aangeven hoeveel tijd we nodig zullen hebben. Ik neem eerst ruim de tijd om met jou een gesprek aan te gaan over wat er op dit moment in jou leven speelt. Als jij jou hulpvraag hebt geformuleerd nodig ik jou uit op mijn behandeltafel. Ik zal dan door middel van reading en healing contact maken met jou energie systeem en dat wat wij besproken hebben dieper in de lagen van jou bewustzijn integreren. Na deze behandeling nemen we rustig de tijd voor jou om weer in het hier en nu te komen en een afsluitend gesprek te voeren. 

Omdat een behandeling vaak na werkt ben ik ook in de weken er na voor je bereikbaar via o.a. mail en App. 

Heb grenzen, eer jou ruimte en stroom vanuit liefde