Over mij

Ferbûn is het Friese woord voor verbonden. Verbinding hebben, connected zijn met je pure essentie, dat is voor mij het mooiste wat er is! Helaas is in contact zijn met de wereld, het universum, maar vooral met mijzelf regelmatig een uitdaging voor mij geweest.  

Rond mijn 27ste liep ik vast, en goed ook. Ik werkte al jaren fulltime naast mijn universitaire studie. En ook in mijn sociale leven gaf ik altijd 200%. Ik kreeg veel vage gezondheidsklachten en kwam uiteindelijk met een burn-out thuis te zitten. Ik mocht aan mezelf werken en kwam er achter dat ik een hoogsensitief persoon ben. Ik besloot een opleiding tot Holistisch Energetisch Therapeut te volgen om te begrijpen wat hoogsensitief zijn inhoud. 

Toen ik voor mijn gevoel weer wat beter ging, stortte ik mij al snel weer in de waan van alle dag. In plaats van in contact te gaan met mijn eigen wijsheid, bleef ik leven in mijn aangeleerde gedrag. De dingen die ik deed van uit mijn ‘oude’ overtuigingen pasten niet meer bij mij. Gelukkig, ja inmiddels vind ik het gelukkig, riep mijn lichaam me hierin weer tot halt.

Mijn lichaam dwong mij naar mijzelf te luisteren en steeds dieper in contact te gaan met mijzelf. Ik leerde wat werkt voor mij! Nu, nu ik steeds meer ervaar wat het doet als je vanuit volle connectie leeft en werkt, wil ik andere mensen helpen die deurtjes weer open te zetten die door opvoeding, overtuiging of trauma zijn dicht gegaan.  

Herken jij jezelf hierin? Ben je benieuwd of ik jou hierbij kan helpen? Neem dan gerust contact met me op!

'

In verbinding creëeren

Official Bio

Naast mijn HBO en Universitaire rechtenstudies heb ik 12 jaar lang gewerkt op verschillende juridische functies bij uiteenlopende organisaties. Ik heb in mijn werk met veel verschillende mensen en culturen te maken gehad.

 In 2015 kwam voor mij de verbredende omslag van puur cognitief leren naar tevens diepere ontwikkeling op ziels- en energetisch bewustzijnsniveau. Ik begon aan de vierjarige opleiding tot Holistisch Energetisch Therapeut bij het CVIO te Dokkum. 

Inmiddels ben ik afgestudeerd en richt ik mij op de bewustzijnsontwikkeling van anderen. Zowel online als offline maak ik op mijn unieke manier contact met mijn cliënten en help hen zichzelf succesvol verder helpen. 

Wil jij weten wat ik voor jou kan doen of wil je dat ik een lezing of workshop geef binnen jou netwerk? Neem dan via onderstaande knop vrijblijvend contact met mij op!