Over Ferbûn

Fenna23

Heey, ik ben Fenna!

Als gecertificeerd energetisch therapeut en coach ben ik het gezicht achter Ferbûn.

Ferbûn is het Friese woord voor verbonden.

Verbinding hebben, connected zijn met je pure essentie, dat is voor mij het mooiste wat er is! Helaas is in contact zijn met de wereld, het universum, maar vooral met mijzelf regelmatig een uitdaging voor mij geweest.  

Rond mijn 27ste liep ik vast, en goed ook.

Ik werkte al jaren fulltime naast mijn universitaire studie. En ook in mijn sociale leven gaf ik altijd 200%. Ik voldeed, zo goed mogelijk, aan het perfecte plaatje.

Totdat ik veel vage gezondheidsklachten kreeg … een Burn-out zo bleek.

Ik zei mijn baan op en ging aan mezelf werken. Ik leerde mediteren, las veel boeken over persoonlijke groei en bewustzijn en kwam er achter dat ik een hoog sensitief persoon ben.

Om beter te begrijpen wat hoog sensitief zijn inhoud, besloot ik een opleiding tot Holistisch Energetisch Therapeut te volgen. 

Mijn reis naar mezelf was begonnen! Ik leerde mezelf steeds beter kennen. Ik leerde voelen wat wel en niet bij mij paste. En wat ik in de energie mee droeg wat wel en niet van mij was.

Toen ik voor mijn gevoel weer wat beter ging, stortte ik mij al snel weer in het leven zoals “het hoort”. In plaats van in contact te gaan met mijn eigen wijsheid, bleef ik leven in mijn aangeleerde gedrag. Ik bleef leven als het perfecte buurmeisje en niet mijn eigen intuïtie volgen.

Gelukkig, riep mijn lichaam me hierin weer tot halt.

Mijn lichaam dwong mij naar mijzelf te luisteren en steeds dieper in contact te gaan met mijzelf. Ik leerde wat werkt voor mij!

Nog meer kiezen voor mij, nog meer loslaten en nog meer leren vol vertrouwen in het diepe te springen!

Ik ging mezelf steeds meer ontwikkelen en uitdagen. Ik ronde mijn opleiding tot holistisch energetisch therapeut succesvol af en deed een cursus maan energie en een in numerologie. Ik volgde lessen Embodiment, vrouwelijke creatiekracht en breathwork. 

Tijdens dit alles is mijn leven steeds meer van mij geworden!

Ik leef nu mijn keuzes die kloppen voor mij! Een leven in overvloed en vertrouwen in een dieper weten dat er altijd genoeg is voor mij! 

Ik voel mij als een kind in de Efteling door de wereld die steeds mooier en magischer voor mij open gaat! 

Ik betrap mezelf er op dat ik me steeds vaker verbaasd afvraag, hoe het kan dat ik dit niet eerder wist!

En daarom is Ferbûn ontstaan!

Nu ik steeds meer ervaar wat het doet als je vanuit volle connectie leeft en werkt, wil ik andere mensen helpen die deurtjes weer open te zetten die door opvoeding, overtuiging,trauma of vorig levensstukken zijn dicht gegaan.  

Ik ben hier om jou op jou pad te begeleiden. 

Zodat jij alle tools ontwikkeld om, stap voor stap, jezelf weer ten volste te laten Shinen!  Vanuit jou waarheid, jou kracht en jou mooiste verlangens!

'

In verbinding creëeren

Official Bio

Naast mijn HBO en Universitaire rechtenstudies heb ik 10 jaar lang gewerkt op verschillende juridische functies bij uiteenlopende organisaties. Ik heb in mijn werk met veel verschillende mensen en culturen te maken gehad.

 In 2015 kwam voor mij de verbredende omslag van puur cognitief leren naar tevens diepere ontwikkeling op ziels- en energetisch bewustzijnsniveau. Ik begon aan de vierjarige opleiding tot Holistisch Energetisch Therapeut bij het CVIO te Dokkum. 

Inmiddels ben ik afgestudeerd en richt ik mij op de bewustzijnsontwikkeling van anderen. Zowel online als offline maak ik op mijn unieke manier contact met mijn cliënten en help hen zichzelf succesvol verder helpen. 

Wil jij weten wat ik voor jou kan doen of wil je dat ik een lezing of workshop geef binnen jou netwerk? Neem dan via onderstaande knop vrijblijvend contact met mij op!