Over mij

Ferbûn is het Friese woord voor verbonden. Verbinding hebben, connected zijn met je pure essentie, dat is voor mij het mooiste wat er is! Helaas is in contact zijn met de wereld, het universum, maar vooral met mijzelf regelmatig een uitdaging voor mij geweest. 

Rond mijn 27ste liep ik vast, en goed ook. Ik werkte al jaren fulltime naast mijn universitaire studie. En ook in mijn sociale leven gaf ik altijd 200%. Ik kreeg veel vage gezondheidsklachten en kwam uiteindelijk met een burn-out thuis te zitten. Ik mocht aan mezelf werken en kwam er achter dat ik een hoogsensitief persoon ben. Ik besloot een opleiding tot Holistisch Energetisch Therapeut te volgen om te begrijpen wat hoogsensitief zijn inhoud. 

Toen ik voor mijn gevoel weer wat beter ging, stortte ik mij al snel weer in de waan van alle dag. In plaats van in contact te gaan met mijn eigen wijsheid, bleef ik leven in mijn aangeleerde gedrag. De dingen die ik deed van uit mijn ‘oude’ overtuigingen pasten niet meer bij mij. Gelukkig, ja inmiddels vind ik het gelukkig, riep mijn lichaam me hierin weer tot halt.

Mijn lichaam dwong mij naar mijzelf te luisteren en steeds dieper in contact te gaan met mijzelf. Ik leerde wat werkt voor mij! Nu, nu ik steeds meer ervaar wat het doet als je vanuit volle connectie leeft en werkt, wil ik andere mensen helpen die deurtjes weer open te zetten die door opvoeding, overtuiging of trauma zijn dicht gegaan.  

Herken jij jezelf hierin? Ben je benieuwd of ik jou hierbij kan helpen? Neem dan gerust contact met me op!

'

In verbinding creëer je de mooiste dingen